top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 1 Aprilie 2021

Oamenii sunt ca niste ferestre din sticla colorata, stralucesc cand e soare afara, dar cand se asterne intunericul, adevarata lor frumusete se vede doar cand se aprinde o lumina dinauntru. Ai avut o pierdere si te simti disperat, material, emotional? Din punctul tau de vedere, totul pare pierdut? Nimic nu este permanent, nici macar nefericirea. Azi ti se intampla ceva frumos, imposibil de ratat. Cineva nu se va mai simti abandonat si ignorat, indepartat de o sursa care il hraneste emotionl, fizic, financiar.

E timpul sa privesti cu atentie situatia ta financiara, care nu e rea, dar poate ca ai gandul ca ai niste pierderi, insa nu stii pe unde. Cineva care se gandeste cum ar putea deveni mai bun.

Te bucuri de niste lucruri simple si de niste bogatii interioare. Ai un sentiment ca esti legat karmic de o persoana, influenta trecutului vostru va va colora fereastra din sticla colorata, judecata si deciziile, te vei decide daca ceva e in favoarea sau defavoarea ta. Lasa grijile deoparte macar pentru o zi!


3,814 views1 comment

Recent Posts

See All

1 commentaire


Geta Vomir
Geta Vomir
01 avr. 2021

Mulțumesc cu recunoștință și infinită iubire 😘♥

J'aime
bottom of page