top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 11 Mai 2021

Mesajul este la fel de solid si de dens ca energia Lunii noi in Taur. Soarele si Luna in acelasi semn zodiacal, deci accentul se pune pe tot ce inseamna Taurul, pragmatism si ancorare in realitate, moralitate si etica. Esti motivat sa fii atent la tot ce faci, sa nu te miri daca incepi sa cauti prin chitante, facturi, sa incepi sa aduni si sa socotesti cheltuielile, sa mergi la banca, totul ca sa fii sigur ca ai finantele sub control. Da, exista si zile cand Universul te cheama sa rezolvi lucruri marunte, practice, iar astazi este una din zilele astea.

Din punct de vedere al emotiilor, nu e o zi sa alergam cu zanele pe campii, trebuie sa fim cu picioarele pe pamant, vorba sa fie vorba, sa spunem lucrurilor pe nume si sa fim niste oameni pe care altii sa te poata baza. Si sa ne asteptam ca si ceilalati sa faca la fel.

Este ziua ideala pentru a practica tehnicile de impamantare, poti incepe cu o plimbare prin natura, aduna plante medicinale, imbratiseaza copacii, mergi descult prin iarba, atinge cu corpul tau pamantul cat poti de mult. Stai in nisip, lucreaza-ti gradina. Astazi este cu adevarat ziua Pamantului. Pamantul nu ne apartine, noi ii apartinem lui. Este o zi a bunului simt, a instictului sanatos, o sarbatoare a corpului in care traim.3,600 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page