top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 12 Februarie 2021

Cineva care este foarte cinstit, autentic, un adevar care probabil ca va fi spus sau ar trebui spus, o noua perspectiva asupra lucrurilor, Regina de Spade este o persoana dificila, ranita, care a trebuit sa se lupte, sa faca un drum foarte lung, cineva care e trezit, luminat la minte, care are puterea in mainile ei, are de fapt puterea adevarului, ea asteapta adevarul, asteapta informatia, foarte inteligenta aceasta persoana. Cred ca nu a fost sigura pe ce drum sa mearga, sa mai astepte, sa lupte sau sa plece.

Accepti o provocare, mintea ta este foarte ascutita, provocarea este sa fii dornic sa asculti, sa fii cu mintea deschisa, cineva invata o lectie, este un fel protectie oferita, incepi sa ai incredere, ai fost incordat si te relaxezi, pana si dragonul nu mai scoate flacari pe nas, el cedeaza, te asculta, protejeaza si sprijina. Acceptari, ingaduinte, esti aprobat. Ai voie sa faci ceva. Felicitari! Este de admirat faptul ca ai reusit sa faci ceva de unul singur, totul este minunat in lumea ta! Tine ceva pentru tine, ai reusit o calatorie, iti intorci spatele unei lupte sau cuiva care a fost competitiv, un ciclu poate ca te incheie, ai crescut spiritual. Un alt fel de a te apropia. Siguranta financiara sau stabilitate, vrei un confort, fericire, vrei ce ai mai avut. Cineva vrea sa se vindece, calea spre vindecare, cineva care a fost ranit, ai intors spatele, ai mers in tine, ai crescut spiritual si vrei sa iti vindeci inima franta. Cineva vine sa te protejeze.

Este o etalare 3 in 1, secretul sta in respectul de sine, iti faci propriul feng-shui, e vorba de timpul cu tine, indiferent ce meserie ai, de a-ti cultiva mintea si de a-ti face bucuriile. Regina de Spade e puternica in decizii si spune ce gandeste, iar Regina de Bate e capabila de orice. Pasiune imensa. Te imbraci, te faci frumoasa, ai puterea sa fii sexy si magnetica si ce vrei tu. Sinele unor persoane poate fi mare cat un dragon. #veratarot #mesajulzilei #tarologie


5,531 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page