top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 13 Aprilie 2021

Regasiri cu suflete pereche, suflete surori, prieteni vechi, oameni cu care odinioara iti facea placere sa vorbesti, ceva sau cineva din trecut care revine in prezent.

O situatie in care te simti prins, ceva ce nu mai poti indura, dar nu iti poti imagina ceva mai bun. Exista o solutie de iesire, iti folosesti capul sa analizezi aceasta problema sau provocare si sa iesi din ea. Este momentul sa deschizi ochii, sa nu te martirizezi si sa renunti la idee ca esti o victima neputincioasa. Cineva bland si intelept cu o cunoastere profunda a vietii te ajuta, esti ocrotit, adversarii isi dau mana, te impaci cu cineva si astazi decideti sa fiti prieteni de acum incolo. Traiesti intr-o lume aproape perfecta, care poate fi doar o lume imaginara, se viseaza, in vise se atinge lumea asta perfecta,

poate ca nu este realitate deocamdata. Probabil ca si impacarea asta intre bun si rau, intre puternic si slab, intre vanator si prada nu este incheiata, este doar un vis, insa de vreme ce poti visa ceva, inseamna ca acel lucru exista si poate fi realizat.

Lumea vorbeste astazi despre cum a fost, exista multa nostalgie, te intorci intr-o perioada in care cinismul si amaraciunea nu existau. Un paradis pierdut. Pentru unii exista acest paradis. Ou sont les neiges d'antan? Acest refren care ne ramane! Iti pica in mana o carte, un Francois Villlon. Investeste intr-o carte!

3,502 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Geta Vomir
Geta Vomir
Apr 13, 2021

Mulțumesc cu recunoștință!

Like

Maria Bungau
Maria Bungau
Apr 13, 2021

Paradisul... Sau nu.... Depinde in egala masura si de noi insine.Alaturi de acel,,,, CREATOR DE DESTINE"Doar suntem cocreatori.... Asa ca :hau sa facem SCENARII💖🥰🤗🌈🌞🙏🏆💃🌟

Like
bottom of page