top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 14 Aprilie 2021

Nu trebuie sa te mai lupti si sa urmezi un vis imposibil. Te simti un Don Quijote de la Macha? Poate fi legat de o nebunie, calatorie, iubire, prietenie, curaj, eroism, mori de vant. Nici nu poti castiga, dar nu mai esti in stare nici sa pierzi! Renunti si mergi inainte, alegererea ta nu a fost una . Este momentul sa vezi realitatea. O veste mai putin placuta, poate fi un proces pe care il pierzi, de exemplu, o disputa in care ai fost implicat cu cineva si ai pierdut, sistemul care te infrange,

nu a fost poate o lupta cinstita, nu au fost folosite aceleasi arme, cineva a fost ranit de sageata cu toate ca el se luptase cu sabia. Ai vrut ceva care nu era pentru tine, iti doreai sa iti cumperi o casa foarte scumpa, dar banca nu iti da imprumutul. Ai fost ranit pe principiul "fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc si singur!". Tradare. Intr-un fel, esti tradat de gandirea ta pesimista, complicata, care se tot victimizeaza sau cauta scuze. Cineva e ranit, a pierdut lupta asta si cineva foarte intelept incearca de departe, de aproape, sa te aline, sa il imbarbateze, are puteri magice, mama care ii face un ceai, Vera care ii da in carti, iubitul care o mangaie, un vraci, cineva care vrea o vindecare pe cale naturista. Ceva aproape de natura, ceva simplu si la obiect.

Poate fi o boala veche, ceva legat de ace, bisturiu, dar ceva se vindeca. Vei fi tamaduit. Pentru unii este vorba de o mentalitate care moare, ai avut o gandire razboinica si cineva prin vorbe si intelepciunea te vindeca practic de aceste ganduri negre. Un ciclu se incheie, s-a terminat ceva, finalul acesta este doar o chestiune de timp. Este o zi perfecta sa te linistesti, sa pleci intr-o cautare de comori, sa te misti incet si sigur, sa ai incredere in instrumentele tale, sa tratezi situatiile cu umor, drumul tau este asa cum trebuie sa fie, cineva te asigura ca nu trebuie sa dai prea mare importanta fluctuatiiilor de moment, fii rabdator si practic. Aventura continua, poate ca nu in directia in care credeai tu. Cauta ceva mai aproape de tine, mai simplu, o padure cu pietre pretioase.

3,299 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Geta Vomir
Geta Vomir
Apr 14, 2021

Mulțumesc cu recunoștință!

Like
bottom of page