top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 17 si 18 Aprilie 2021

O calatorie, toate panzele sus, conditii ideale, vant din spate, cauti aventura, te simti plin de sperante. Pornesti in forta, esti increzator, soarele a rasarit, ai pornit la drum si dintr-o data stop, apare ceva, auzi in casti box, box, box, retragerea. NU e posibil, abia ce am pornit, dar din pacate, ai facut o pana de motor, poate e o pauza de vreme rea, un nebun blocheaza drumul, chestii din astea neprevazute care se intampla. Incetineste, ai grija de tine, da inapoi in colivia ta!

Are loc un schimb de putere. De la o generatie care a fost cumva, la alta generatie, ceva legat de mosteniri, de un proces care nu stii cum se va termina.

Legat de iubire, daca e un proces, nu ai cum sa stii finalul, va fi o surpriza, nu poti sa planifici nimic. O persoana singuratica intalneste un nebun foarte atragator, foarte hippy, nonconformist.

Motto-ul zilei: lasa-te surprins! Esti un conchistador in dragoste, intalniri karmice, asteptari dictate de soarta, ceva care trebuie sa se intample musai asa, continua sa privesti circumstantele date ca si cum ar fi negociabile, nu te da cu capul de pereti ca si cum ar trebui sa rezolvi singur totul, puterea e mereu la tine. Ceva incepe sa se stranga in jurul tau. Noua perspectiva, care e mult mai restransa ca de obicei incepe sa te relaxeze,i te dedici din tot sufletul tau.

4,249 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Maria Bungau
Maria Bungau
Apr 17, 2021


Like

Dorina Dobre
Dorina Dobre
Apr 17, 2021

Doamne ajuta! Iti multumesc,Vera,pentru fiecare zi in care,si datorita mesajelor tale,speranta de mai bine nu dispare! Toate cele bune!💐💐💐

Like
bottom of page