top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 19 Aprilie 2021

Nu ma intrebati cum s-a intamplat sa iasa cartile astea, ca nu stiu! Ce stiu este ca saptamana aceasta vei trai momente deosebite, pe care le vei impartasi cu cineva special, este vorba despre un cuplu puternic. Vor fi clipe magice, vei trai momente de frumusete, echilibru, armonie in relatia ta, daca stii sa iti recunosti locul si ramai in puterea ta si daca stii sa respecti locul si puterea celuilalt.

Imparateasa este personificarea feminitatii si nu exista cineva mai masculin ca Imparatul, fiecare dintre ei va aduce ceva unic la masa, saptamana pare de succes. Divinul Feminin si Divinul Masculin vor emite valuri de vibratii inalte, comunicarea curge, este usoara, daca Imparatul lasa garda jos, iar Imparateasa hraneste si straluceste asa cum numai ea stie sa o faca. Va fi multa admiratie reciproca intre cei doi.

Pentru unii poate reprezenta o relatie noua sau un alt fel de a te apropia de o relatie existenta. Oricum ar fi, relaxeaza-te in puterea ta si bucura-te de aceste momente. Da-i spatiu necesar celuilalt, niciunul dintre personaje nu simte nevoia sa fie sufocat, sunt persoane independente, lasa-l pe celalalt sa fie cum vrea el si vei vedea cum vibratia se inalta, incurajeaza puterea celuilalt si ea va creste, asa cum numai intr- o pereche de genul asta poate sa se intample. Pare ceva de moda veche, lasa femeia sa fie femeie si barbatul sa fie barbat. Daca asta rezoneaza cu tine, bucura-te de moment, e ceva deosebit!

4,627 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Adina Simen
Adina Simen
Apr 19, 2021

O zi frumoasă 😘

Like
bottom of page