top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 26 Aprilie 2021

Cineva simte sa spuna ce simte, sa isi exprime dragostea. Esti cu gandul la iubire, la o iubire pe care nu o poti darui, pentru ca te simti prizonier in actuala formatie. Cineva hotareste sa isi schimbe statutul si sa spuna: "Da, dragilor, imi doresc sa fiu cu X, pentru ca il iubesc si pentru ca ma gandesc la el in permanenta!

Mesajul zilei este iubeste, elibereaza-te si urmeaza-ti inima! O uniune de oameni, familie, increngaturi, comunitatea din care faci parte, chestiuni legate de stabilitate si singuranta care te tin preocupat si legat de domeniul tau, mosteniri si daruri care iti vin de la stramosi. Iti pui intrebari legate de natura relatiilor pe care le ai cu cei pe care ii iubesti, sunt sentimentele reciproce, exista o simbioza intre voi, este casa ta o oglinda a interiorului tau? Este regatul tau de o asemenea valoare incat sa renunti poate la o adevarata iubire?

Uneori te simti ca intr-o inchisoare, prins pe vesnicie intr-un loc din care nu poti iesi, insa astazi poti sa simti ca libertatea este de fapt la indemana ta, in sfarsit exista o lumina la capatul tunelului. Cineva isi intalneste sufletul pereche, un suflet care are in inima sa cheia sa ii descatuseze adevaratul potential si identitate. Calea spre dragoste este plina de durere si de greutati, atractia poate fi puternica si sfasietoare, uneori ideea unei iubiri perfecte te poate pune pe jar, iar realitatea sa nu fie exact asa ca in mintea ta. Mult succes! #tarologie #veratarot #mesajulzilei


3,812 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page