top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 26 Ianuarie 2021

De acum pana la luna plina din 28 Ianuarie, Vanatorul este pregatit sa intervina pentru restaurarea echilibrului Padurii vrajite. Vanatorul nu este un muritor de rand, el este incarnarea Justitiei divine, cel care apara linistea si creaturile vulnerabile. Cineva l-a chemat, ordinea naturala a lucrurilor a fost stricata. Deceptia, minciuna, inselatoria

nu vor fi tolerate. Care sunt motivele tale? Esti de incredere? Vom fi examinati, nu condamnati! Inca!

Legea ii protezeaza pe cei inocenti, corecti, adevarati. Daca il intalnesti pe Vanator, trebuie sa fii atent sa respecti legile Naturii si ale Umanitatii. Asculta-ti constiinta si fa ce stii ca ar fi corect sa faci!

Cineva care a suferit timp indelungat de o nedreptate, va fi primi o mare fericire. Gandeste-te ce ti-ar aduce tie fericirea suprema! Unicornii isi ofera magia sa te ajute sa iti realizezi cele mai frumoase dorinte. In Padurea vrajita nu exista multe familii de unicorni, sunt chiar foarte rare pe intreg pamantul, le poti vedea doar cand e luna plina!

Iti gasesti familia de suflet, sufletul iti va canta de fericire. Orice se intampla astazi, este ceva legat de imortalitate, de o bucurie care este eterna, fara timp, este o piatra spirituala.

4,426 views4 comments

Recent Posts

See All

4 Comments


Dorina Dobre
Dorina Dobre
Jan 26, 2021

Asa sa fie! Doamne ajuta! Zi superba iti doresc,minunata Vera!!!💐💐💐

Like

Monica Pirjolea
Monica Pirjolea
Jan 26, 2021

😘😘

Like

Lavinia Stoica
Lavinia Stoica
Jan 26, 2021

💕💕💕

Like

ioana_78br
ioana_78br
Jan 26, 2021

Super! O zi minunată ca tine!

Like
bottom of page