top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 5 Mai 2021

Ai parte de noroc, ceva ce iti va aduce un castig, auzi niste vesti foarte bune. Vei pasi victorios, increderea ta in tine ii va inspira pe toti cei care te urmeaza sau care pana acum te-au ignorat sau nu te-au ascultat. Daca vocea ta nu a fost auzita pana acum, vorbeste mai tare! Laurii victoriei se pot schimba in coronite de aur, vei culege laurii biruintei, esti rasplatit pentru un bine pe care l-ai facut atunci cand nu ti-a fost frica.

Nu se va intampla absolut nimic rau daca astazi iti vei infrunta frica, vei deveni mai bun, mai stapan pe tine. Mesajul etalarii este: infrunta frica!

Este vorba de gandire, despre cum vezi lucrurile, esti inca un prizonier al gandurilor, nu doresti sa te eliberezi de ideile pe care le ai, cu toate ca ar fi foarte usor sa o faci. Ar fi simplu sa te schimbi, sa ai o alta perspectiva, sa treci din intuneric la lumina.

Va avea loc o schimbare, o mare provocare, ceva plin de adranalina, pasiune, dorinta, un test, o joaca mai mult sau mai putin nevinovata, mult tineret, o intrecere , o competitie.

Cineva este captiv intr-o situatie ca si moarta, se gandeste cum sa faca altceva, cum sa scape de monotonia care l-a cuprins, cauta solutii, iar una din aceste solutii este salvatoare. Mult succes! #veratarot #tarologie #mesajulzilei3,846 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page